4 Temmuz 2010 Pazar

selam blog!!

bu gün ilk defa tanışıyoruz blog ve okuyucular ;) Çevremdeki insanların bloglarını teker teker acmaktan ve okumaktan yorulmuştum ki aklıma küçücük bi fikirim geliverdi : kendi blogcumu oluştumak!! :D bir heves basladım selam falan yazdım iste... :)

şimdi ananecimdeyim. şööle ankaradan bunaldıkca kacıp geliom buraya, bursama. eee geldim tesem diger tesem ananemler ve annemler(biz) hep beraber 4 aile cıldırdık. Allahtan altta oturan kadın(biz ona cadı diyoruz) tatilemi ne cıkmıştı... sihirbazlık gosterisinden, bilgi yarışmasına, pikniklere, daglara... neler neler yapmadıkki beraber :)) sonra küçücük olan tesem ve eniştem gittiler istanbula ve ardından büyük teyzem ve eniştem ve tatlu kuzenler gittiler biricik hollandalarına :((. giderken ailelerinin miniminnacık üyesi Tarıkesadı da götürdüler yanlaında... nesemiz ucup gitti oyuncagı alınmıs cocuk gibi hissettik hepimiz:((. ardından annemleride yolladık ve abim ben ananem dedem dayım kaldık evde. bikaç gun once yıkılan ev artık sessizdi. ve bu sabah abimde gitti... ev bana kaldı!!! ve şimdi sıra ananemle eglenmekte :)))

7 yorum:

  1. fıstığım ne güzel yapmışsın blog açmakla
    birsürü birsüsü yaz buraya olur mu şeşibeşim benim

    YanıtlaSil
  2. nesosum gullu lokumum cok iyi yapmissin blog acmakla cektigin fotolari gezilerini falanda ekle guzel olur opuyorum seni :)

    YanıtlaSil
  3. aleykumselam nesibe :)eee bisiy eklemiyosun?

    YanıtlaSil
  4. ee teseçim ben bursada 7/24 aynı sakin hayattaım eklicek bişi olsun hele bi ankaraya gideyim eklerim :))

    YanıtlaSil
  5. hadi hadi anannenle havuza gidiyomusunuz falan filan duydum biz varken bisi yok arkamizdan hayatinizi yasiyonuz valla :)

    YanıtlaSil
  6. hımmm tabi siz hollandada o bunaltıcı sıcakta pişerken biz burda havuzda yüzüyoz cok ayıp ettik yha :D

    YanıtlaSil